Лидерът на БСП със скандални разкрития  Задкулисен разговор с Продължаваме

...
Лидерът на БСП със скандални разкрития  Задкулисен разговор с Продължаваме
Коментари Харесай

ПП предлагали на БСП хартиени бюлетини само за над 60-годишните, за да може да си приберете избирателите

Лидерът на Българска социалистическа партия със скандални разкрития 

Задкулисен диалог с " Продължаваме промяната " в предходния парламент за опазване на хартиената бюлетина, само че единствено за над 60-годишните, описа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на разискването на второ четене на измененията в Изборния кодекс в спор с Асен Василев, написа вестник Труд.

" Тогава смесеното гласоподаване не беше признато, тъй като когато стана въпрос, вие казахте: " Ще върнем хартиеното гласоподаване за над 60-годишните, с цел да може да си приберете гласоподавателите ", разгласи Нинова от трибуната. " Тогава ви споделих, че нашата борба не е за Българска социалистическа партия, а за демокрацията и свободното право на избор ", похвали се тя.

" Искахте да се върне хартиената бюлетина единствено за възрастните хора, само че аз ви обясних на чист български език, че това е противоконституционно ", описа още Нинова.

" Ако в миналото сте си мислили да нарушавате Конституцията, този път няма да ви позволим под предлог сякаш, с цел да извършите нещо за Българска социалистическа партия ", съобщи тя.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков отвърна, че в различен диалог Нинова споделила: " Ще гласоподавам с Движение за права и свободи, с ГЕРБ, дори и с Дявола, в случай че това ще ми донесе още 15 депутати ". Тя отхвърли.

След 4-часови диспути в Народното събрание беше гласувано единствено наименованието на плана за промени в Изборния кодекс и съвещанието беше закрито.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР